Alphapro
RólunkFunkciók
Asztalra.hu webshop
E-commerce
Asztalra.hu webshop
Letisztult, modern felületettel növeltük az online eladásokat, és az alkalmazásként telepíthető weboldallal kényelmesebbé teszttük az ügyfeleik számára a bevásárlást.
Saját ERP
Modern design
Önálló adminfelület
Telefonra telepíthető
Lehetőség
Online élelmiszer vásárlás
Az egyre mobil központúbb területen is tartaniuk kell a lépést, ott is bővíteniük kell. Új platformra volt szükségük ahhoz, hogy elérjék a mobileszközök felhasználóit. Ez az infrastruktúra és a fejlesztőcsapat gyors bővítését is jelentette.
Card pic
Megoldás
Mobilra telepíthető webáruház
Fejlesztőink a telepíthető weboldal mögött meghúzódó technikai stratégiára összpontosítva könnyen és gyorsan változtathatóvá tették a kialakítást. Emellett a webshop elérhető az alkalmazásboltokban is.
Card pic
Eredmény
Több csatornás elérés
Legyen szó számítógépről vagy mobiltelefonról, a digitális vásárlás élménye teljesen a fogyasztóhoz igazodik. Minél több csatornán keresztül érheti el a vállalkozás a közönségét, annál jobb. A mobil központú fejlesztésnek köszönhetően növekedett a felhasználók visszatérése.
Card pic
Hello
Azért vagyok itt, hogy megismerjem az Ön igényeit, válaszoljak minden kérdésére, és a lehető leggyorsabban kidolgozzam az ötletet.

Attila

értékesítési vezető

További Partnereink